Visą savaitę, gegužės 22-31 Prahoje,  Výstaviště PVA Letňany, įvyks didžiausias Čekijos gastronominis renginys – Český Pivní Festival Praha (Čekijos alaus festivalis), kuriame planuojama sulaukti 100 tūkst. lankytojų. Šiemet festivalis jau nemokamas, jame taip pat planuojama skirti daugiau dėmesio tikram alui, t.y. ‘craft’, pagamintam mažų alaus daryklų ar mikrobravorų. Festivalyje taip pat bus gausu muzikos ir skanaus čekiško maisto.

pivnyfest_logoFestivalyje dalyvaujančių alaus daryklų sarašas šiemet pasipildė daugeliu vardų, tarp jų džiugu pamatyti mūsų pamėgtus Bernard, Primátor, Kout ir dar daugiau mums girdėtų ar negirdėtų: Regent, Rakovník, Nymburk, Klášter, Lobkowicz, Herold. Dalyvaus ir 12 mikrobravorų, tarp kurių Chýně, Kocour, Zvíkov, Purkmistr, Žamberk ir Střibro.

Ještě jedno? Ano!

(ačiū Pivní Filosof už nušvietimą)

Panašūs įrašai:

Tagged with:
 

One Response to Český Pivní Festival Praha

  1. ramtyns says:

    Šiaip nesinori reklamuot komercinių firmų, bet šita info bus patogi tiems, kas pats tingi nusigaut ir nori kad viskas būtų organizuota. Kelionių organizatorius Vildora už 540 Lt siūlo keliauti jų autobusu. Be transporto, į kainą įskaičiuota: 2 nakvynės Prahoje su pusryčiais, kelionės vadovas, ekskursinė programa. http://www.vildora.lt