paradisVilniaus restoranas “Paradis Belge” organizuoja šį renginį su galimybė išgirsti Lino Čekanavičiaus, besidominčio alaus gamyba ir istorija, pasakojimą apie įvairių alaus ingridientų panaudojimą aluje.

Į kainą (40 Lt asmeniui, 125 Lt – keturiems) įeina užkandis, desertas ir prie jų priderinti du alūs – „Newton“ baltas, obuolių skonio, kvietinis alus ir persikų skonio “Peache”.

„Paradis Belge +32“ restorane
Vilniuje Rūdninkų g.15/46
Balandžio 7 dieną, 19.30 val.

TEMA: „Gimęs ne vien iš miežio grūdo… (Alaus komponentų vaivorykštė)“.

Pasakojimas apie įvairius priedus naudotus ir naudojamus alaus gamyboje nuo medaus ir datulių iki, žinoma, įvairių vaisių, apžvelgiant jų gamybos ir skonio ypatumus.

Vakarą ves soc. m. dr., docentas, katedros vedėjas Linas Čekanavičius.

Registracija telefonu 8 614 37738
mintare@paradisbelge.lt
info@paradisbelge.lt

Ačiū skaitytojui, persiuntusiam informaciją apie šį renginį.

– – –

A belgian beer and food degustation night is taking place tomorrow in one of Vilnius beer restaurants. The lector Linas Cekanavicius will tell the story of different ingredients used in history of making beers.

Panašūs įrašai:

5 Responses to Belgiško alaus degustacinis vakaras “Paradis Belge”

  1. Ciobiskis says:

    Beje gerbiamas prelegentas tikrai suklydo, jo mėgstamiausias lietuviškas “Sambarių” alus tikrai gaminamas Rinkuškiuose, o ne Biržų alaus darykloje (tik ką pasižiūrėjau į butelį…).

  2. kontekstas says:

    Bet šiaip vakaras pavyko, prezentacija reprezentatyvi buvo. Kaip jau sakiau p. Linui, pasitvirtinom, ką žinojom, o ir sužinojom naujo taip pat. Gal ir patys kuo nors nauju pasidalinom. Smagiai šnektelėjom prie bokalo. Respect atėjusiems,padėka p. Linui, pagarba baro savininkėms už organizavimą. Laukiam geueze ant meniu:)

  3. Linas C. says:

    Dekoju atejusiems i ta prezentacija, dekoju uz gerus atsiliepimus ir ypac dekoju greta sedejusiems, is kuriu isgirdau idomiu, anksciau negirdetu dalyku apie alu Lietuvoje. :)
    Aciu uz pataisa del “Sambariu” – sunku atsiminti visus alaus “autorius”, t.y. gamintojus…ypac kai tu alaus pavadinimu esi isragaves jau virs 4000…

  4. Ciobiskis says:

    Taip, bet tai simboliskai – juk Rinkuskiai ikurti atskilusiu aludariu 1989 praktiskai yra “new microbrewery” judejimo dalis, o stai Birzai nors ir paveldeje varda, data ir tradicijas (tame tarpe cukraus det :), visgi su savo “Jubiliejiniu” atsilieka….

    Dabar lauksiu prezentacijos apie dubbel- ir trippel- bei ankstyvasias belgian style saknis….

  5. ramtyns says:

    Beje, tiems kas į degustaciją neatejo, siūlau paskaityt pokalbį su Linu bloge ‘Stalo gidas’ – ten tos pačios temos aptartos, kaip ir susitikime. Nuoroda: http://stalogidas.wordpress.com/2009/04/06/alus-vienas-zodis-galybei-skoniu-2/