Na štai ir šalies dienraščių lyderis gavo progą pirmame puslapyje prabilti apie lietuvišką alų – pas mus apsilankė charizmatiškas JAV kabelinės televizijos laidos “Three Sheets” vedėjas Zane Lamprey ir susuko laidą apie alų ir midų – nepamiršdamas tiek paaiškinti jo kilmę, tiek pabrėžti, kad jis visada “vartoja atsakingai”… Visuma gavosi visai juokinga ir reprezentatyvi, bet…

Pirmosios dalies neleido rodyti kažin kokie Amerikos kabelių autorinių teisių įstatymai, tačiau Visgi skaitytojai atrado ir atsiuntė ir pirmąją įrašo dalį:

Gaila tik, kad dauguma laidos herojų iš Lietuvos angliškai nemoka taip gerai, tad atrodo kaip ultra provincialai negalintys nė žodžio pasakyt, o tik kažką nerišliai veblenti:) Ponas Valentas štai vien tik rėkia…

Na, tikėkimės, šis reportažas prisidės prie apsnūdusio turizmo segmento paaugimo, na o mes pasisakome už atsakingą alaus gėrimą, o tuo pačiu ir detalesnį lietuviško alaus privalumų išaiškinimą užsieniečiams :)

– – –

Three Sheets, an international travelogue/pub-crawl television series hosted by comedian Zane Lamprey who travels worldwide and engages in local alcohol-related customs. This time as the description says: “Today, there are still signs of Lithuania’s pagan past in the local drinking scene. Zane explores the many gods who influence Lithuanian mead and beer.”

Panašūs įrašai:

Tagged with:
 

4 Responses to Those Crazy Lithuanians

  1. Arnis says:

    Visai smagi laida..:))
    Čia ją kiek “paremontavau”.. http://dl.getdropbox.com/u/179438/3.sheets.ep403.lithuania.h264.mp4

  2. ciobiskis says:

    Pirmoje dalyje propaguojamas lietuviško spirito maukimas, tai galėjom ir nedėt… :D

  3. Vajado says:

    Three Sheets! Apie šią laidą sužinojau iš to šalies dienraščių lyderio, ale dabar galiu sakyti esu fanas :D O ir +RSS bėgu spustelt. :)

  4. Marius says:

    Ziuriu as dabar i ta vedeja ir galvoju, bet tai kiek jis visko isgeria? :) kase ir ta zaidzia su skarbonke rankoje :)
    o ponas snekutis si karta nebuvo labai snekus :)