Pavasaris mūsų žemėje – tai ne tik sugrįžtančios gervės ir gandrai, ledo lyčių traškėjimas, kovo alaus virimas, bet ir sugrįžtantis futbolo sezonas. Ta proga skubame pranešti, kad “Tikro Alaus” draugija sukūrė ir visame pasaulyje užpatentavo naują alaus receptūros formavimo būdą. Alus skirtas paminėti svarbioms futbolo rungtynėms. Todėl ir verdamas tų rungtynių dieną, tiksliau PER tas rungtynes.
Bandymai įrodė – veikia puikiai. Alaus rungtynių rezultato įsiminimas išaugo 160%, šnekų apie įvarčių autorius ilgis padidėjo daugiau nei du kartus. Kaip pavyko pasiekti tokių rezultatų?
Alaus misa parenkama, jos pradinis klampumas nustatomas, atsižvelgus į rungtynių svarbą. Draugiškos rungtynės – lengvas vasarinis alutis, pasaulio ar Europos čempionato finalas – tirštas porteris.
Alus su apyniais verdamas ne 30, ne 60, o visą laiką, kol trunka rungtynės. Pertraukos metu ugnį galite sumažinti. O dabar – svarbiausia receptūros paslaptis. Kartieji ir aromatiniai apyniai dedami, kai rungtynėse įmušamas įvartis. Jei jį pelno ne jūsų palaikoma komanda – 20g karčiųjų apynių, o jei įmušti pavyko jūsų favoritams – mestelkite 20 g aromatinių. Galutinis alaus skonis atspindės pralaimėjimo kartėlį ar svaigų pergalės kvapą.
Sudėtingiausia alumi atspindėti blankias rungtynes, kurios baigiasi 0:0, Lietuvos ir Ispanijos susitikimas su 1:3 – jau neblogai, o štai koks Olandija – Vengrija (5:3) formuoja įspūdingą poskonių, kuriuos teko išgyveti ir mačo metu, puokštę. Apie kokį Washington Nissan – Billingham Synthonia 7:9 baisu ir pagalvoti.
Eksperimentas parodė, kad toks alus ne tik gerina atmintį bei skatina vaizdingą kalbą, bet gali būti ir pavojingas, jei juo piktnaudžiaujama. Po aštunto bokalo norisi nusiplėšti marškinėlius ir su ašaromis akyse išbučiuoti sugėrovus, o po dešimto nuo gretimo staliuko pakilęs rungtynių teisėjas parodys jums raudoną kortelę (ar kažkas kažką rodys…). Nerizikuokite savo ir savo brangiųjų sveikata!
“Tikro alaus” draugija šiuo metu veda derybas iš karto su kelias Lenkijos ir Ukrainos mikrobravorais dėl šio alaus virimo metodo taikymo per artėjančias 2012 m. Europos futbolo pirmenybes. Apie derybų rezultatus ir tolimesnius mūsų eksperimentus pranešime po metų.
Panašūs įrašai:
One Response to Užpatentuotas naujas alaus virimo būdas
Komentarai
- Martin. M on Lithuanian Countryside Yeast Tales
- Danius on Naminis alus
- Thomas on Apie
- Thomas on Vilkasalės alus
- Peter Rowswell on Lithuanian Countryside Yeast Tales
Kategorijos
- Alinės (42)
- Aludarystė (96)
- Bravorai (4)
- Apyniai (19)
- Bendra (131)
- Eksperimentai (32)
- Filosofija (2)
- Istorija (51)
- Kalendorius (16)
- Maistas (18)
- Ragaujam (57)
- Renginiai (44)
- Salyklas (5)
- Šalys (112)
- Austrija (2)
- Azija (3)
- Belgija (9)
- Britų salos (20)
- Čekija (16)
- Danija (4)
- JAV (13)
- Kaimynai (23)
- Kanada (1)
- Kitos salos (2)
- Lenkija (8)
- Olandija (4)
- Pietų Amerika (1)
- Švedija (1)
- Vokietija (9)
- Stiliai (127)
- Belgian style (10)
- Dunkeliai (7)
- Ekstremalūs (2)
- Eliai (23)
- IPA (6)
- Kvietiniai (12)
- Lageriai (20)
- Lambikai (7)
- Lietuviškas (56)
- Porteriai (18)
- Stautai (9)
- TA Laboratorija (11)
- Uncategorized (1)
geniali idėja! oi laukiam laukiam žinių kaip seksis!