Užteks laukt! Jungle Bells Red IPA “reserva” jau baruose
Sveikiname visus Tikro alaus draugijos bičiulius ir drauges su sezono šventėmis!
Pagaliau Jungle Bells Red IPA tinkamos “kondicijos” ir ims lietis iš krano nuo šiandienos vakaro (gruodžio 27 d., penktadienio) Vilniaus “Špunkoje” ir Klaipėdos “Herkuj Kante”.
Kauno Alaus Kultūra & delicatessen ÖL (Laisvės al. 61) alus liesis nuo šiandienos arba rytojaus (28 d.) vakaro – priklausomai, kada baro šeimininkai pakeis statinę. Kad nereiktų tuščiai vaikščioti, galite skambinti į barą ir pasiteirauti, ar jau pajungta: tel. (8-646) 06091.
Alaus kiekis ribotas, kiekvienam barui teko tik po 1-2 statines, tad nesnauskite. Skanaus! Ir spalvingų, ryškių artėjančių Naujųjų.
Daugiau apie Jungle Bells Red IPA ir jo Naujazelandietiškas šaknis čia: http://j.mp/1dJDHE1
Apie jauno alaus kaprizus ir kodėl jį teko palaikyti dar savaitę rūsyje, paskaityti galite čia: http://t.co/2PaViVwMgg
Panašūs įrašai:
5 Responses to Užteks laukt! Jungle Bells Red IPA “reserva” jau baruose
Komentarai
- Martin. M on Lithuanian Countryside Yeast Tales
- Danius on Naminis alus
- Thomas on Apie
- Thomas on Vilkasalės alus
- Peter Rowswell on Lithuanian Countryside Yeast Tales
Kategorijos
- Alinės (42)
- Aludarystė (96)
- Bravorai (4)
- Apyniai (19)
- Bendra (131)
- Eksperimentai (32)
- Filosofija (2)
- Istorija (51)
- Kalendorius (16)
- Maistas (18)
- Ragaujam (57)
- Renginiai (44)
- Salyklas (5)
- Šalys (112)
- Austrija (2)
- Azija (3)
- Belgija (9)
- Britų salos (20)
- Čekija (16)
- Danija (4)
- JAV (13)
- Kaimynai (23)
- Kanada (1)
- Kitos salos (2)
- Lenkija (8)
- Olandija (4)
- Pietų Amerika (1)
- Švedija (1)
- Vokietija (9)
- Stiliai (127)
- Belgian style (10)
- Dunkeliai (7)
- Ekstremalūs (2)
- Eliai (23)
- IPA (6)
- Kvietiniai (12)
- Lageriai (20)
- Lambikai (7)
- Lietuviškas (56)
- Porteriai (18)
- Stautai (9)
- TA Laboratorija (11)
- Uncategorized (1)
Labai dėkoju, labai nuostabus alus, balansas, salyklai…Nu žodžiu…Neatsispyriau, išgėriau 4…Atitinka visas mano IPA vizijas…
Teko ir man pakaštavoti. Puikus alus! Ačiū ir prašom neapleist “čigoniškos” aludarystės. Gal koks porteris/stautas planuose?
Ačiū ir už tekstus. Visada smagu paskaityti.
Kazy, ir “koks porteris/stautas” planuose, tačiau planuoju tą mintį ir rezultatą pabrandinti gal net iki kito sezono. “Čigoninės” aludarystės horizontai irgi dar tik atsiveria, tad tikiuosi, kad dar turėsime daug progų apsikeisti gerom naujienom;)
Kas dėl tekstų, tai jie patys lengvai negula, juos reikia sėti ir pjauti. Kartais kiti dalykai – kad ir to paties alaus virimas – atrodo įdomiau. Bet pasistengsiu neapleisti, ačiū už palaikymą.
Taip, darbo įdėti reikia, o mūzos kartais yra linkę ir nugarą atsukti. Bet rašyti verta ir būtina, nes tokie „žmonės iš gatvės“, kaip ir aš paskaito. Paskaitai, paragauji ir jau kitoks alaus gerbėjas po truputį daraisi. Už tai ir dėkavojam!
Žalty, Kazy ir kiti, kurie siuntėte žinutes visais kanalais – ačiū už įvertinimą! Esu patenkintas šiuo alumi ir nė vienas šių projektų nebus apleistas. Už tikrą, gerą alų!