Ačiū Amerikos centrui prie JAV ambasados už šį kvietimą, kviečiame dalyvauti ir jus (kvietimo tekstas
netaisytas). Vėliau šis autorius dalyvaus ir Pakruojo alaus festivalyje.

> > >

image001

Amerikos Centras prie Jungtinių Amerikos Valstijų ambasados Lietuvoje maloniai pristato

žymaus alaus degustatoriaus ir tinklaraštininko (blogerio) iš Filadelfijos (JAV) Don Russell paskaitą-dirbtuves „Maistas, gėrimai, tinklaraščiai (blogai) ir vietinis verslas“!

Paskaitos metu Don Russell pasidalins savo patirtimi apie straipsnių spaudai ir tinklaraščiams (blogams) rašymą apie alaus mikro-daryklas, maistą bei verslą. Kviečiame apsilankyti ir pasisemti naujų žinių bei patirties, padėsiančios rašyti savo tinklaraščius bei staipsnius, iš sėkmingai savo veiklą plėtojančio Amerikos alaus ir maisto eksperto!

Renginys vyks rugpjūčio 2d., penktadienį, 10 val. Amerikos Centro bibliotekoje (Akmenų g. 7, Vilnius)

Apie savo dalyvavimą prašome pranešti iki liepos 31d. 16 val. Margaritai Juzonienei, el. paštu JuzonieneM@state.gov, tel. 8 5 2665412.

Don Russell, dar žinomas kaip alaus reporteris Joe Sixpack, yra vienas iš labiausiai Amerikoje žinomu tinklaraštininkų (blogeriu) apie alų ir maistą, turintis daugiau kaip 30 metų patirtį žurnalistikos srityje. Don Russell yra pelnęs gausybę apdovanojimų už savo straipsnius apie alų, o 2002 ir 2006 metais buvo paskelbtas Metų alaus rašytoju Didžiajame Amerikos alaus festivalyje. Don Russell yra ne pelno siekiančios organizacijos Filadelfijos alaus savaitė, reklamuojančios didžiausią alaus šventę Filadelfijoje, įkūrėjas.
http://www.joesixpack.net/bio.htm

Beer Expert @ American Center

Panašūs įrašai:

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *