Naminis alus

Vis daugėjant naminio alaus entuziastų skaičiui, nutarėme pasidalinti savo patirtimi ir Tikro Alaus Laboratorijoje išbandytais sėkmingiausiais receptais.

Pagrindinis klausimas – ar galima namų salygomis pasidaryti gero naminio alaus, ir ar lengvai? Mūsų atsakymas – iš patirties įsitikinome, kad absoliučiai taip – galima, ir kad tai labai lengva. Teisingai išvirtas naminis alus ne tik kad skanesnis ir kokybiškesnis už daugumą parduotuvėse parduodamą. Virdami naminį alų, jūs tiksliai žinote, kokia jo sudėtis.

Visi čia patalpinti receptai yra mūsų adaptuoti, išbandyti, puikiai pavykę ir smagiai išragauti.

Ateity planuojame čia pateikti detalios informacijos, kaip namie pasidaryti puikaus alaus. O kol kas informacijos apie tai, bei receptų, ieškokite mūsų literatūros skyriuje, naminio alaus forume arba Rusijos ir kito užsienio forumuose – nuorodos mūsų puslapio kairėje pusėje.

Garantuojame – po kelių bandymų, o gal net ir iškarto, jūsų virtas alus bus kvapnus, pilno skonio, su gražia puta ir malonus gerti. Tikras alus. Į sveikatą!

Štai Savasalus.lt video su detaliomis instrukcijomis:

Dar keletas nuorodų apie naminį alų:

 

2 Responses to Naminis alus

  1. Danius says:

    Du kart bandžiau virt alų ir negavau norimo rezultato liko trys maišai šaliko po 25kg išmest gaila alus nesigauna🙄gal galima būtų kokį paprasta senolių receptuka būčiau labai dėkingas