Ajajai Puerto Rico, apdainuotas Beach Boys, skendintis žalumoj ir apsuptas jūros mėlynės. Surferių rojus, romo karalystė.

Alus? A, taip alus… Ee… Štai jis.

Medallia Light - The best of Puerto Rico

Ypatingas tuo, kad gali vienodai sėkmingai gerti tiek šiltą, tiek šaltą, o tai labai svarbu, turint omeny, kad 10 oz patronas, ištrauktas į šviesą, sušyla per 20 sekundžių. Išgėrus six-packą, galima vairuoti ir galvoti, kad koks geras alus tas heinekenas, išgertas ant viršaus six-packo.

Tai va. O šiaip, tai jie ten ant Puerto Rico gamina romą – Bacardi, DonQ, Captain Morgan – paėmus atskirai, ir dar kokius 200 rūšių, paėmus bendrai. DonQ , įkvėptas Servanteso Don Kichoto – highly recommended!

Amigo, ron con cola, por favor! Ar kažkaip panašiai.

Long Island Sangria

Beje žinot Long Island Iced Tea? Na, degtinė, džinas, tekila, romas sumaišyta, užpilta kokakolos, bumt, labas rytas. Tai Puerto Rice vietoj kokakolos jie pila vyną ir vadina tai sangria. Crazy mofos.

Panašūs įrašai:

One Response to Alaus impresijos. Puerto Rico

  1. […] Palikus Puerto Rico vieno lagerio ir tūkstančio romų karalystę, atvykimas į Miami suteikė pagrįstų vilčių grįžti į tokį išsiilgtą gero alaus ritmą. Juolab, kad pažintis su JAV kolumbiečiu Alfredu iškart mus abu atvedė prie diskusijos apie mėgstamas alaus rūšis, o vėliau ir prie alaus lentynų supermarkete. Alfredas kaip prisiekęs angliško elio gerbėjas man guodėsi, kad ne itin ką galima tame Miami gauti, tačiau aš, žiūrėdamas į lūžtančias lentynas, nelabai tikėjau juo. […]